Kom og heng på Hjørnet!

­Hjørnet er ungdommenes sted! Her kan dere blant annet henge, spille ps4, lese og vente på venner eller bussen.

Vi har også egne hyller med masse spennende ungdomslitteratur både på norsk og engelsk rett ved Hjørnet. For de av dere som liker tegneserier, har vi hyller med blant annet Batman, manga og grafiske romaner. Ungdomsfilmene står sammen med voksenfilmene, men skiller seg lett ut med den gjenkjennelige gule prikken på ryggen som ungdomsbøkene har. Liker du best science fiction- eller fantasybøker, er disse skilt ut og står på egen hylle.

Har du gode ideer til arrangement for ungdom, forslag til innkjøp av bøker eller annet materiale, lyst til å skrive en liten anmeldelse av en bok vi kan fronte eller andre tanker/ideer, så er det bare å ta kontakt med ungdomsbibliotekaren Aase Berit. Kan lett nås på e-post aase.antonsen@horten.kommune.no eller du kan huke tak/spørre etter henne en gang du er innom.

Trenger du noen boktips? Da er det bare å spørre!
Velkommen til biblioteket og Hjørnet!

Til ungdomsskoler

Hver høst sendes det ut et tilbud til 8. trinn om å komme på bibliotekbesøk med bokprat, lånekort og boklån. Denne mailen sendes til skolens postmail, vanligvis i midten av august. Lærere som ikke har fått videresendt denne e-posten kan selvsagt ta kontakt på aase.antonsen@horten.kommune.no.
Det kan også lages opplegg for 9. og 10. trinn. Det er bare å ta kontakt på mail, så ser vi hva vi får til!

Hilsen
Aase Berit Antonsen
Ungdomsbibliotekar
Horten bibliotek

 

 

Lesetips

Translate »