Årets store lesekampanje er godt i gang! All info finner du på Sommerles.no.

Lesetips finner du her eller på Facebook-sidene våre! 🙂

Ingen andre enn oss (Mari Moen Holsve) 

Tenk deg at du sitter i klasserommet en helt vanlig skoledag. Så går brannalarmen. Falsk alarm som vanlig, tenker alle. Kort tid etter sprer en intens røyklukt seg i klasserommet. På tide å komme seg ut, men døra til klasserommet rikker seg ikke – den er låst fra utsiden!  

Jeg er Leona (Line Baugstø)
 

Leona på 13 er født i feil kropp.  Rett etter skolestart i 8. dukker ekle meldinger og bilder opp på mobilen. Klumpen i magen vokser. Hvem står bak? Ei bok om vennskap, forelskelse, og å bli godtatt for den man er. 

Frittstående oppfølger til boka «Vi skulle vært løver» 

Kampen mot mørket (Tim Probert)  

Serie: Lightfall (1

Onde krefter truer og planeten Irpa står i fare for å havne i evig mørke.  Hovedpersonen Beatrice får i oppdrag å vokte krukka med lyset når bestefaren, som er en kjent trollmann, plutselig må dra ut på en viktig reise. En spennende og magisk tegneserie! 

Kodemysteriet (Hanne Kristin Rohde) 

Serie: Blålys (5)  

Ferien blir alt annet en kjedelig når flere av byens skulpturer blir utsatt for hærverk og tagget ned med rødmaling. Det viser seg snart at det ikke er snakk om vanlig tagging – men koder.
Noen vil ha fram et budskap. Hvem står bak og hva vil de oppnå?

Ragnas hemmelighet (Ingrid Helfald Hafredal)

Mot sin vilje må Julia flytte fra Oslo til et lite sted langt ute på landsbygda. Hun kommer i klasse med mystiske Ragna, som de andre holder seg langt unna. Det går mange rykter om Ragna og faren hennes. Er det noe i ryktene eller er det bare bygdesladder? Midt på natta dukker det opp et mystisk lys i skogen. Hva skjer?  

Tegneserie. 

Translate »