Mange kommer innom oss for tilgang til printer. Vi tilbyr utskrift fra mobil, nettbrett og pc via løsningen Princh.

Visste du at du også kan printe ut hjemmefra?

Slik gjør du det:

Gå inn på print.princh.com, skriv inn printer-ID 100 451 og last opp det du skal ha skrevet ut. Godkjenn kjøpsbetingelser og velg betalingsmåte. Du må betale med bankkort for å bruke tjenesten – enten i skranken (velg bestill utskrift og legg inn navn) eller på forhånd ved å legge inn kortinformasjon.
Fra telefon installerer du aplikasjonen, åpner dokumentet og deler det med Princh-appen, skriver inn printer-ID 100 451, før du betaler.
Ring oss gjerne på 33 08 53 30 om du vil at vi skal legge dokumentet til side for deg (printeren befinner seg ute i publikumslokalet, og dokumentet kan bli liggende her om du forhåndsbetaler).

Hvordan skrive ut fra bærbar pc

Hvordan skrive ut fra en bibliotekets pcer

Hvordan skrive ut fra android-telefon

Hvordan skrive ut fra iPhone

Mer om kopiering, utskrift og scanning i biblioteket:
Vi har en fargekopimaskin til bruk for publikum.
Svart/hvitt kopi koster kr. 3 per A4-kopi, kr. 6 per A3-kopi.
Fargekopi koster kr. 5 per A4-kopi, kr. 10 per A3-kopi.
Skanning til epost koster kr. 5.
Vi kan også bekrefte kopier. Bibliotekets ansatte foretar kopieringen. Dette koster kr. 5 per kopi.
Fax
Vi tilbyr fax-tjeneste. Pris: kr. 10 per ark innenlands, kr. 20 per ark til utlandet.
Internett og trådløst nettverk
Biblioteket har PCer til bruk for publikum.
For voksne (13 år og eldre) i voksenavdelingen og for barn under 13 år i barneavdelingen.
Det finnes også sikret trådløst nettverk i bibliotekets lokaler (V-MAN gjest).