I forbindelse med Harry Potter-uka i Horten 2021, tjuvstarter vi litt og legger ut en av oppgavene nå.

­Allerede nå før påske slipper vi en Harry Potter-inspirert rundløype i Horten.

Last ned appen Fotspor som er gratis og opprett en bruker, skriv så inn koden 2RYND og dra ut på oppdagelsesferd! Det kan være smart å laste ned kartet før du drar ut, så du sparer litt mobildata. 

Når du nærmer deg posten vil det komme et spørsmål fra Harry Potter-universet som du kan svare på. Det er lov å google litt for å finne svaret hvis du ikke vet det, eller bare ta sjansen på en av svaralternativene. Husk å notere ned tallet foran alternativet du velger, tallene fra alle postene skal nemlig summeres og kan leveres inn til Horten bibliotek for muligheten til å vinne premie. Husk å skrive  løsningstall og navnet ditt i mailen, og send til harrypotter@htnbib.no før lørdag 17. april (alle mailer slettes etter at vinneren er valgt). Postene som er åpnet på kartet blir liggende i appen så du kan dobbeltsjekke spørsmål når du kommer hjem. Første post og dermed startsted er utenfor Horten bibliotek. 

Postene kan tas noen hver dag, eller på en skikkelig lang tur en dag med familien. Løypa vil bringe deg ned mot ferjeleiet, ut på Karljohansvern, opp Strandpromenaden og ned til sentrum igjen og ender ikke langt unna der dere starter. Husk å holde avstand til andre du møter på din vei og vær forsiktig rundt biler. Se hvor du går, ikke bare på mobilen, og kos dere med en gåtur rundt i Horten! 

(Eksempel på utregning: Du velger svaralternativ 2, 4 og 1 på de første postene, da er summen du har hittil 7.)

Lykke til! Vi gleder oss til å se bidragene deres! ♥

Translate »