I forbindelse med Harry Potter-uka i Horten 2021, slapp vi en Harry Potter-inspirert rundløype i Horten. Denne lar vi bli liggende ute en god stund til!

Last ned appen Fotspor som er gratis og opprett en bruker, skriv så inn koden 2RYND og dra ut på oppdagelsesferd! Det kan være smart å laste ned kartet før du drar ut, så du sparer litt mobildata.

Når du nærmer deg posten vil det komme et spørsmål fra Harry Potter-universet som du kan svare på. Det er lov å google litt for å finne svaret hvis du ikke vet det, eller bare ta sjansen på en av svaralternativene. Postene som er åpnet på kartet blir liggende i appen. Første post og dermed startsted er utenfor Horten bibliotek.

Postene kan tas noen hver dag, eller på en skikkelig lang tur en dag med familien. Løypa vil bringe deg ned mot ferjeleiet, ut på Karljohansvern, opp Strandpromenaden og ned til sentrum igjen og ender ikke langt unna der dere starter. Husk å holde avstand til andre du møter på din vei og vær forsiktig rundt biler. Se hvor du går, ikke bare på mobilen, og kos dere med en gåtur rundt i Horten!

Lykke til! ♥

Translate »