I forbindelse med Harry Potter-uka i Horten 2021, tjuvstarter vi litt og legger ut en av oppgavene nå. Vi trenger hjelp av dere til å bygge en kjempekul versjon av Diagonallmenningen som skal stilles ut på biblioteket!  

Vi trenger bidrag av alle slag; hus, mennesker og ting som kan passe inn i en magisk handlegate. Du trenger ikke ta utgangspunkt i bygninger som allerede finnes der, bare fantasien setter grenser. Vi vil gjerne ha skjeve hus, og hus med rare former. Kanskje du også lager et kult navn på en magisk butikk? 

Vi har allerede laget 5 hus med en forklaring på hvordan vi har gått fram, som er ment som motivasjon. Klikk dere gjerne inn på de for å se hvordan de er lagetGjenbruk gjerne ting du har hjemme i stedet for å kjøpe nytter det noe som kan brukes i stedet for at det skal kastes? Har du liggende noe i et skap som har støvet ned som du kan finne frem og lage noe kult av? 

Bidragene kan leveres på Horten bibliotek i løpet av Harry Potter-uka som er 12.-16. april. Hvis du vil være med i muligheten til å vinne premie så kan du levere ett ark med bilde eller en tegning av det du leverer, i tillegg til navn og telefonnummer. Dere kan også ta bilde av det dere leverer og sende oss en mail med bildet og navnet ditt til harrypotter@htnbib.no før lørdag 17. april. Alle ark og mail som blir levert inn blir makulert/slettet etter at vinneren er kontaktet. I åpningstidene våre kan du levere huset til oss i skranken på biblioteket. I Harry Potter-uka er åpningstidene våre mandag-torsdag 8-19, fredag 8-16 og lørdag 10-15.  

Lykke til! Vi gleder oss til å se bidragene deres! ♥

Translate »