Hvis du har nasjonalt lånekort på biblioteket, kan du strømme filmer til din skjerm gjennom bibliotektilbudet Filmoteket.

Les mer her.

Du får tilgang til strømmetjenesten ved å besøke www.filmoteket.no. Her kan du velge mellom Oscarvinnende spillefilmer, prisbelønte dokumentarer, filmatiserte bøker og etter hvert også serier. Utvalget består av norske, nordiske, europeiske og internasjonale titler, for alle aldersgrupper.
I dag fokuserer vi på de gode barnefilmene…

«Sangen fra havet» er en eventyrfilm inspirert av det irske sagnet om selkiene, selene som kunne kaste hammen for å bli mennesker.

Dette er en vakker film som minner om japanske animasjonsselskapet Studio Ghiblis fantasifulle filmer. En magisk filmopplevelse for store og små.

«LasseMajas detektivbyrå – Det første mysteriet»

En spennende film om en mystisk bok som blir stjålet fra Valleby skole!

«LasseMajas detektivbyrå» har vært en populær bokserie i mange år og det har også blitt laget flere filmer om detektivene. Filmen «Det første mysteriet» tar oss tilbake til første gang Lasse og Maja møtes da de begge begynner på Valleby skole.

«Karsten og Petra på skattejakt» For dere som lengter etter sol og varme kan dere bli med Karsten og Petra på Sommerferie på Hvaler i Østfold.

En koselig film for de yngste!

«Pjusken – Et vintereventyr»

En fin og passe spennende film som handler om den lille fuglen Pjusken, som er av fuglearten sandlo.

Når sandloene skal trekke sørover, kommer ikke Pjusken seg med flokken. Dermed er han alene igjen på Island idet de første snøfnuggene faller. Heldigvis får han gode venner som hjelper ham, men det finnes også skumle fiender som står i veien for at Pjusken skal oppleve en ny vår.

Det finnes flere gode filmer fra Astrid Lindgrens univers på filmoteket. «Marikken på junibakken», «Ronja Røverdatter» og «Brødrene Løvehjerte» er noen av klassikerene som fortsatt fenger store og små.

Filmoteket er bibliotekenes tjeneste for strømming av filmer. Med et nasjonalt lånekort kan du opprette en konto. Du registrerer deg ved å gå til denne siden: https://filmoteket.no/Register

Ta kontakt med oss om du lurer på noe om tjenesten: post@htnbib.no

Translate »