« Alle Arrangementer

• Dette event har allerede funnet sted.

Mandarinsaft – på vei te en venn 18.09.

18 september - 15:00 - 16:00

Mandarinsaft – på vei te en venn

Dato: lørdag 18.september kl 15.00 (varighet ca 35 min)
Målgruppe: 3-10 år

Billetter på ticketco (begrenset antall)

Info om arrangementet:

Trondheimsbandet Mandarinsaft er på turné med konserten Mandarinsaft – på vei te en venn. Bli med på en fantasifull konsert der du kan fly i vinden med en paraply, spille luftgitar til en godterisang, og kanskje du også får møte den skumleste dinosauren av dem alle? Spinosaurus!

Mandarinsaft tar utgangspunkt i barns perspektiver og lek, og det varierte musikalske uttrykket følges av tekster som er skrevet med innlevelse, alvor og humor.
Siden oppstarten i 2011 har Mandarinsaft gitt ut fem plater. Den siste utgivelsen, Mandarinsaft – på vei te en venn (Øra Fonogram), ble nominert til Spellemannpris i sjangeren barnemusikk. Bandet har spilt om lag 850 konserter og har variert musikalsk bakgrunn, ispedd erfaring både fra teater og barne-TV.

Mandarinsaft består av Even Moen Jenssen (gitar, trommer og vokal) Bendik Ulla (gitar og vokal), Anders Brønstad (elgitar) og Johannes Kuvås (bass).

Mandarinsaft feirer 10-årsjubileum i år!

NB! Det vil bli tilviste plasser. Innslipp ca 10 minutter før konsertstart.

www.mandarinsaft.no

Dato: