Kvinne og barn leser sammen. Verdensbiblioteket promomateriell. Foto.

Hurra for morsmålsdagen, som markeres 21. februar hvert år. Biblioteket leverer bøker på ditt språk, både digitalt og i fysisk format! ♡
­
Vi har bøker på flere språk tilgjengelig på hylla, men låner gjerne inn mer etter ønsker og behov. Les mer om Det flerspråklige bibliotek og andre relevante tjenester her.

Grafikk morsmålsdagen. Foto.Verdensbiblioteket

Verdensbiblioteket er en digital tjeneste. Her finner du e-bøker og lydbøker på andre språk enn norsk. Opprett en bruker med epost-adressen din. Logg inn for å lese og lytte – når du vil, så mye du vil!

Verdensbiblioteket er en del av bibliotekene i Norge og Sverige, og er betalt av stat og kommune. Derfor er det gratis å bruke.

Verdensbiblioteket drives av Nasjonalbiblioteket i samarbeid med biblioteket i Malmö. Verdensbiblioteket er finansiert av Nasjonalbiblioteket, og av Kungliga biblioteket og Kulturrådet i Sverige.

 

Grafikk morsmålsdagen. Foto.Det flerspråklige bibliotek

Nasjonalbiblioteket driver tjenesten Det flerspråklige bibliotek. Her kan du finne bøker, filmer og språkkurs på en rekke språk. Som privatperson får du tilgang til samlingen via ditt lokale bibliotek. Biblioteket kan bestille bestemte titler til deg eller bokpakker på språk du er interessert i.

Om du har et nasjonalt lånekort kan du også selv bestille bøker gjennom søket og få det sendt til ditt bibliotek. Se søket til Det flerspråklige bibliotek her.

 

Grafikk morsmålsdagen. Foto.PressReader

Med appen «PressReader» kan du lese aviser og tidsskrifter fra mer enn 100 land på nettbrett, smarttelefon eller pc.
Les dem på bibliotekets pc-er, eller last dem ned til eget nettbrett eller smarttelefon og ta med deg hjem.

Les mer om tjenesten her.

Under normale omstendigheter har vi også språkkafé i biblioteket! Vi gleder oss til å starte opp igjen med dette tilbudet når smittesituasjonen i samfunnet tillater oss det!
­

Les mer om de faste tilbudene våre her.

Grafikk morsmålsdagen. Foto.
Translate »